INFOS

BETAALDE
STUDIES
onze
voorstellen

WORD
RESPONDENT
financiële vergoeding
in ruil voor uw mening

WIST
JE DAT
Tips, originele ideeën, nuttige informatie …

de behoeften en verwachtingen van consumenten beter begrijpen

Daarom vragen we uw mening.

Een goed moment om na te denken en te luisteren tijdens deze lunchvergadering, vooral over een merk dat graag verandering wil brengen in zijn algemene aanbod. Ik kan niet wachten om het resultaat over een paar jaar te zien, ik heb het gevoel dat er naar me geluisterd werd en dat ik serieus genomen werd. Het is fijn om te denken dat we deel kunnen uitmaken van die verandering. Emilie
Emilie's getuigenis - Sint-Lambrechts-Woluwe

Je voelt je betrokken bij je dagelijkse leven door jezelf te associëren met reflecties op gebieden die je uitdagen; Je vindt het leuk om je in alle vrijheid te kunnen uiten in een uitstekende vriendelijke en professionele sfeer; U waardeert vooral dat er naar uw ideeën en argumenten wordt geluisterd en dat deze worden gerespecteerd zonder waardeoordeel. Van mijn kant vertrouw ik al bijna 20 jaar op OPINIONS.BE ... door je bij hen aan te sluiten, zul je snel overtuigd zijn van het waarom!
Getuigenis van Marc, Rixensart

Hoe het werkt

1

Uitnodiging

Nadat u zich via onze website heeft geregistreerd, sturen wij u studievoorstellen, meestal per e-mail. U ontvangt een korte vragenlijst die bij de e-mail is gevoegd. U krijgt enkele vragen over uw consumptiegewoonten.

2

Invitation

Afhankelijk van het onderzoek en het gezochte profiel nemen wij telefonisch contact met u op om u uit te nodigen. Natuurlijk bent u vrij om te aanvaarden of te weigeren om deel te nemen, maar als u zich ertoe verbindt om deel te nemen, zullen we ook echt op uw aanwezigheid rekenen.

3

Vergaderin

Een betaling vindt 's avonds of overdag plaats en duurt tussen de twee en vier uur. Het is een kans om uw mening te geven en om invloed uit te oefenen op de producten van morgen.

4

Compensation

De financiële vergoeding varieert afhankelijk van de duur en wordt aan het einde van de betaling aan u uitbetaald of binnen acht werkdagen na de studie op uw bankrekening gestort.

Ons marktonderzoek in België

Ontvang exclusieve aanbiedingen
die speciaal voor onze opiniemakers zijn onderhandeld
(groepsaankopen, concerten, tips)